Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek TEMAD'dan AK Partiye ziyaret

Erdek TEMAD

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Eraslan ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Erdek İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Eraslan ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Erdek İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
Temmuz ayında AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı görevine atanan Murat Sever ve yönetim kurulu üyelerini kutlayan TEMAD Erdek Şubesi Başkanı Eraslan, AK kadrolara görevlerinde başarı dileğinde bulundu.
TEMAD Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Eraslan ve yönetim kurulu ile birlikte AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı’na yaptıkları ziyarette, görüşlerini paylaşan TEMAD Erdek Şubesi Başkanı Eraslan, ilçede var olan sorunların bütün kurumları ilgilendirdiğini ve bu sorunların aşılabilmesi için herkesin taşın altına elini sokması gerektiğine vurgu yaptı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı’nı ziyaret nedenini, AK Partinin yeni yönetiminize başarılar dileklerini iletmek olarak belirten Eraslan, “Genç başkanımıza güveniyoruz, Erdek için elinden gelen çabayı sarf edeceğini biliyoruz. Ancak bu ilçenin sorunları sadece belli başlı kurumların sorunu değildir. Bizim gibi ve daha nice kurum taşın altına elini sokmalıdır” diye konuştu.
Eraslan, konuşmasının devamında şunları kaydetti: 

“Biz elimizden geldiğince şirin ilçemiz için çalışıyoruz. Artık kurumlar arasındaki dargınlıklar küskünler geride bırakılmalı ve ortak bir akılla hareket ederek Erdek için ne yapabiliriz? diye çalışmalıyız. Her sivil toplum örgütü gibi biz dernek başkanlarının ve yönetim kurulu üyelerinin de desteklediği bir parti vardır. Ancak bu içimizde yatan aslandır. Görevimizin başındayken her partiye eşit mesafede olmaya çalışıyoruz. TEMAD Erdek Şubesi olarak, geçen yıl 1300 kişiyi Dünya Göz Hastanesinde tedavi ettirdik. 300 kişiden fazla insanın ameliyat olmasını sağladık. Bunlar hep halka yapılan hizmettir. İnsanlığa hizmetin büyüğü küçüğü olmaz. İnsanoğlunun yararına yapılmış her hizmeti destekliyor ve arkasında duruyoruz.” dedi.
Eraslan, konuşmasının sonunda, kendileri gibi bir asker emeklisi olan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever’e ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde tekrardan başarı dileyip, bundan sonra daha sık bir araya gelerek birlikte hareket etmek istediklerini dile getirdi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ise, TEMAD Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Eraslan ve yönetim kurulu üyelerinin partilerine yaptıkları ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.
Erdek TEMAD’ın AK Parti Erdek İlçe Teşkilatına yaptığı nezaket ziyaretine teşekkür eden AK Parti Erdek İlçe Başkanı Sever, en kısa zamanda iade-i ziyaret için TEMAD Erdek Şubesi Başkanlığına geleceğini söyleyip, yapıcı olan her konuda Erdek için bir araya gelmeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı